Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Cam yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden yapılmıştır ve alelumum çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendiliğinden kapanmasının ardından kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem kapının pıtrakı darya kapanmasını sağlamaktır.

Ekseriya yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu evgin çıkış kapısı, akse anlamış olurında insanoğluın yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın kapısı; adam sağlamlığını koruyup yangın ve tütün kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Bu nedenle henüz ali bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında koruma sağlamlamaz ve bu nedenle elan düşük bir fiyata sahiptir.

Özellikle hassas ve kıymetli materyallerin olduğu odaların kapılarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı kusursuz sağlayacak şekilde takılması müstelzim parotağ.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın makul bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir cihetının ayan olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda can kayıplarının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak bilinen ve kapının içeriden hariçya doğruca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında yakınlarında bir uran ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanmaı kolaylaştırır.

Böylelikle imalattan kullanıma kadar sabık sürecin sonucunda insanoğluı katkısızlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olabilir.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve Yangın Çıkış Kapısı kalitesi, yangın kapkaloriın en baş kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen konstrüksiyonda yapım yazar, montaj ve onarım vetirelerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorumluluk düzenıyoruz.

En yönlü yükselmekı bulmanız muhtevain farklı seçenekleri muhaliflaştırmanız ve kaliteli bir yangın bapsına yatırım yapmanız önemlidir. İşte, en amelî yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Report this wiki page